Transvision wordt AMCS

Transvision heeft belangrijk nieuws voor u! Transvision is in oktober 2014 overgenomen door het Ierse AMCS Group. Als gevolg van deze overname is per 1 juni 2015 de naam Transvision A/S gewijzigd in AMCS Denmark A/S, afgekort AMCS.

Naast deze naamswijziging heeft men zich sinds de overname in oktober 2014 intensief bezig gehouden met het creëren van een nieuw visuele identiteit en platform voor de gehele groep. Zij presenteren u dan ook met trots het nieuwe grafisch design (hierboven).

De overname, de naamswijziging en de nieuwe grafische identiteit biedt kansen en mogelijkheden die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie:

  • De productsuite is aanzienlijk uitgebreid omdat in aanvulling op de  al bekende oplossingen voor routeplanning en transportoptimalisatie nu ook een interessante suite met ERP-oplossingen, portals en verschillende typen software/hardware kunnen worden aangeboden.
  • AMCS heeft veel meer draagkracht in termen van internationale vertegenwoordiging en ook beschikt men over meer capaciteit voor ontwikkeling, implementatie en dagelijkse ondersteuning.

Met de naamswijziging is ook een nieuwe website gelanceerd (voor nu alleen een Engelstalige versie). U kunt de website bezoeken via www.amcsgroup.com.

Van oudsher heeft AMCS zich gericht op de afvalbranche. Deze focus zal, met de overname van Transvision, worden uitgebreid met de branches waarbinnen Transvision naast de afvalbranche ook actief is.