Track & Trace met OMS4Business

Track & Trace met OMS4Business levert nog meer inzicht in de orders. Hierdoor krijgt ordermanagement nog meer waarde!

Alle voertuigen zijn inzichtelijk op een kaart. De GPS locatie van het voertuig is online inzichtelijk voor planners en managers. Alle geplande voertuigen staan op de kaart.

De aangenomen orders worden door de planner(s) verdeeld over de beschikbare voertuigen. Deze order zijn per status te volgen. Door middel van kleuren kan de planner zien of een order gestart, in behandeling of uitgevoerd is. Super handig voor ad-hoc opdrachten!

OMS4Business
Het 100% Cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Digitaal werken
Met de komst van Internet zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!