Toe aan een snipperdag? Versnipper uw archief gratis bij Milieu Service Nederland!

Het logo van Milieu Service Nederland was toe aan een snipperdag. We hebben daarom een nieuwe huisstijl gecreëerd en dat vieren we met een speciale snipperdag-actie: een gratis archiefvernietiging! In de nieuwe huisstijl is onze service vastgelegd in een frisse, overzichtelijke uitstraling. De kick-off van de nieuwe huisstijl vieren we graag met u! Profiteer deze maand daarom als bestaande klant van een gratis archiefvernietiging via onze vernieuwde website.

milieu service nederland afvalgidsMilieu Service Nederland
Sinds de oprichting van het bedrijf is er veel veranderd en ontwikkeld op het gebied van afvalinzameling. Zo is scheiden van afvalstromen tegenwoordig algemeen goed, heeft de opkomst van de computer geleid tot toenemend gebruik van (vertrouwelijke) papieren en zijn nieuwe inzamelmiddelen ontwikkeld. Milieu Service Nederland is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een bekende landelijke speler in de afvalbranche. Deze veranderingen vroegen om een eigentijds nieuw logo.

Milieu Service Nederland is sinds de oprichting uitgegroeid tot een allrounder. In de afgelopen jaren heeft Milieu Service Nederland niet stil gezeten:

  • (2000) verandering van eigenaar
  • (2003) introductie van de door ons ontwikkelde Miniperscontainer
  • (2009) ISO 14001-certificering is een feit: afvalmanagement gaat volgens de gestelde milieunormen
  • (2010) ontwikkeling van de MobielZeker-module voor papiervernietiging op locatie
  • (2012) mijlpaal: 10.000 klanten worden door ons ontzorgd op afvalgebied
  • (2015) beloning van onze manier van verantwoord omgaan met mens, natuur en milieu: we behalen het MVO-certificaat
  • (2015) invoer van onze vernieuwde huisstijl

 

Nieuwe look
Het oude logo van Milieu Service Nederland had drie aparte pijlers voor de verschillende onderdelen van de afvalinzamelaar. In de nieuwe huisstijl worden de pijlers gecombineerd in één logo. De groene, duurzame kleur is behouden. Daar is een blauwe, frisse kleur bijgekomen die het bedrijf een vlotte uitstraling geeft. Een nieuwe huisstijl betekent ook het vernieuwen van de website, drukwerk en bedrukking van het wagenpark. Dit alles is geleidelijk ingevoerd sinds januari 2015.

Profiteer nu van gratis archiefvernietiging!
De nieuwe website van Milieu Service Nederland is nu ook mobiel optimaal toegankelijk. De site is aangepast zodat u op ieder device – laptop, tablet en telefoon – de site kan gebruiken. Met de verbeterde offertemodule kunt u nu nog eenvoudiger en sneller de juiste afvalinzameling bestellen. Oprecht een frisse wind te noemen ten opzichte van de oude site. Milieu Service Nederland wil de nieuwe look graag feestelijk inluiden met een actie. Bestelt u daarom als bestaande klant in april 2015 een eenmalige archiefvernietiging via de vernieuwde offertemodule op www.milieuservice.nl, dan krijgt u de archiefvernietiging gratis!

 

[vc_button title=”Meer over Milieu Service Nederland” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/milieu-service-nederland-papier-vernietigen/”]