Talen Recycling registreert op afvalbrengstation met Wastedge

Talen Recycling gaat in Meppel het afvalbrengstation beheren. Inwoners en bedrijven uit Meppel en omgeving kunnen daar hun afval brengen. Voor de registratie van deze bezoeken gaat de firma Talen Wastedge inzetten. De implementatie zal volgende week al starten en naar verwachting zal de locatie binnen een week “live” zijn. In de nabije toekomst zullen ook de andere locaties aangesloten worden op Wastedge.

Talen Recycling, met vestigingen in Staphorst, Stadskanaal en Meppel, houd zich bezig met de verwerking en hergebruik van allerlei afvalstoffen. Het uitvoeren van sloopprojecten en transport van goederen.

Wastedge.com is een product van AMCS en de modernste technologie voor de afvalindustrie. AMCS levert al meer dan vijftien jaar software aan grote afvalverwerkende bedrijven. Wastedge.com is een oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven in de afvalverwerking en recycling.

 

[vc_button title=”Meer over Wastedge” target=”_self” color=”default” size=”default2″ href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/wastedge-eu/”]