‘t Zonnehuis als startpunt voor MBO-2 AMBOR

(foto: van/via SPA Groep)

Verschillende organisaties trekken samen op om hun medewerkers verder te ontwikkelen met een MBO-2 AMBOR traject. Allen zijn ze werkzaam in de sector AMBOR (wat staat voor Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte) maar wel in andere functies. Door een mix van deze functies in 1 klas te zetten, leren ze elkaar gedurende de lessen beter kennen en krijgen ze een breder inzicht in het werk in de buitenruimte.

Verschillende lesmodules komen aan bod, waarin theorie en praktijk zal worden afgewisseld. Vanwege Corona zullen de lessen nu nog plaatsvinden in verschillende (bijzondere!) locaties van Stadsherstel (’t Zonnehuis of Schuilkerk De Hoop). Vanaf na de zomervakantie wordt bekeken of er ook weer op de werven les gegeven kan worden. Want rouleren op vertrouwde werkplekken zorgt voor ‘een kijkje in de keuken van de buren’. Altijd interessant!

SPA Groep wenst alle leerlingen van de Gemeente Amsterdam, Gemeente Leiden, HVC, Gemeente Amstelveen en Gemeente Purmerend een inspirerend en leerzame opleiding toe!