Sprekers Kliko Innovatie Dagen definitief bekend

Tijdens de Innovatie Dagen die georganiseerd worden door Kliko in Veenendaal op 18 en 19 september, zullen naast tastbare innovaties ook diverse sprekers zijn die over innovaties uit de hun branche spreken. Zo zijn de sprekers definitief bekend: ingenieursbureau Sweco en inzamalaar van Stad Ljubljana, Mercedes-Benz Nederland en Craemer GmbH.

Ingenieursbureau Sweco is met circa 7.000 werknemers en 300 kantoren verspreid in de regio en nog eens 50 elders in de wereld een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau. Vele gemeenten staan zij bij met raad en daad. Sweco zal tijdens de Kliko Innovatie Dagen spreken over de circulaire binnenstad van de toekomst. Hoe gaan wij in de toekomst om met circulariteit in een binnenstad? Wat kunnen we daar nu al aan doen en hoe kunnen we ons op hierop voorbereiden? Hoe (ver)bouwen wij een toekomstbestendige circulaire binnenstad? Hoe zorgen we voor zo min mogelijk afval?

EKOPLUS de inzamelaar van Stad Ljubljana, Slovenië, zal een presentatie geven over de afvalinzameling aldaar. In 2018 is Ljubljana tot groenste stad van Europa verkozen. Daarnaast hebben zij een scheidingspercentage van ca. 80%. Hoe doen zij dat? Wat zijn de inspanningen geweest om op dit niveau te komen? Waar zit er nog groei?

Craemer GmbH is de producent van de beroemde kliko container. Al jaren staan zij bekend om het maken van kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof en staal producten. Echter veranderen de grondstoffen waaruit deze producten gemaakt worden. Hoe houd je de kwaliteit constant en betrouwbaar? Hoe ver kunnen en willen we daarin in gaan?

Mercedes-Benz behoeft uiteraard geen verdere introductie. Zij zullen hun visie geven op het vervoer van de toekomst. Veel mensen praten over de toekomst, zij maken het waar!

Al deze vragen komen aan bod in een van de informatiesessies tijdens de Kliko Innovatie Dagen. Toegang is geheel gratis en de dagen zijn compleet verzorgd inclusief een gratis catering. Vooraf opgave van uw komst is wel gewenst. Meld u zich gratis aan op www.kliko.nl/innovatiedagen.