Spectaculaire mountainbikewedstrijd op verwerkingslocatie GP Groot

Op zaterdag 20 juni 2015 organiseren MTB Noordwest en GP Groot voor de derde keer de GP Groot reCYCLE. De hoogste berg van Alkmaar op de verwerkingslocatie van GP Groot is op die dag wederom de ‘kuitenbijter’ bij een van de meest unieke MTB evenementen van Nederland. Het deelnemersaantal groeide de afgelopen edities gestaag. De organisatie bereidt zich dit jaar voor op minimaal 250 rijders; uit binnen- en buitenland. MTB-ers kunnen individueel en in teamverband meedoen.

In een race over 100 minuten trotseren mountainbikers het gevarieerde terrein van GP Groot. Op het terrein van GP Groot wordt weer een uitdagend MTB-parcours uitgezet rond de recyclinginstallaties en het ‘Alkmaarse heuvellandschap’ van bouw- en sloopafval.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen via voorinschrijving en vanaf 18 jaar: www.gpgroot.nl/mtb
Deelname is € 10,- (ex prochip) KNWU-basislidmaatschap is vereist.

KidsRide
Om jeugdige rijders ook een kans te geven om unieke parcours te bedwingen, organiseren we voorafgaand aan de wedstrijd een KidsRide. Onder begeleiding van ervaren MTB-ers en begeleiders kunnen kinderen van 8 t/m 17 jaar (gratis) het parcours rijden. Let op: De plaatsen voor deze ‘preCYCLE’ zijn beperkt! Inschrijven kan ook via www.inschrijven.nl.

Programma mountainbikewedstrijd
13.15 – 14.45 uur Gratis Kids ride (mini-clinic voor kinderen 8 t/m 17 jaar)
15.00 uur Start GP Groot reCYCLE 100 minuten

 

[vc_button title=”Meer over GP Groot” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/gp-groot-inzameling-en-recycling-containerservice/”]