SodaStream beloont 200 ‘plastic fighters’ met turtle tattoo

SodaStream en sterkste man ter wereld Júliús (Thor) Björnsson belonen gevecht tegen plastic afval.

SodaStream heeft ervoor gekozen om mensen die zich mengen in de strijd tegen plastic afval op opvallende wijze te belonen. Zij die op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan de cleanup acties of andere initiatieven kunnen hun betrokkenheid laten vastleggen in de vorm van een permanente tatoeage. De tattoo van een zeeschildpad staat symbool voor een ode aan de natuur en de manier waarop  SodaStream zich hard maakt voor een betere leefomgeving en een significante afname van plastic afval. Zo nam SodaStream afgelopen zaterdag ook deel aan de World Cleanup Day met een opruimactie waarbij de nadruk vooral lag op het voorkomen van nieuw afval door het uitdelen van een herbruikbare fles.

‘Plastic fighters’ kunnen zich nog opgeven via www.turtle4ever.com om hun verhaal te delen en kans te maken op de tattoo.

Een uniek verhaal = een unieke tattoo
Om kans te maken op de tattoo van de zeeschildpad krijgen mensen de vraag om hun verhaal te delen. Men kan hierin uitleggen waarom het gevecht tegen het afval van de wegwerpflessen voor hun zo belangrijk is en waarom zij een beloning van hun inzet voor milieu verdienen. SodaStream kiest vervolgens maar liefst 200 mensen uit en zal de tatoeage van de schildpad sponsoren. Men mag zelf bepalen hoe deze tattoo eruit komt te zien.

Thor ‘’The Mountain’’ Björnsson vecht mee
De sterkste man ter wereld Júliús (Thor) Björnsson (ook wel ‘The Mountain’ genoemd) roept zijn fans op om deel te nemen aan het gevecht tegen plastic afval en zal zelf ook een permanente tattoo van een zeeschildpad nemen. ‘Ik heb besloten met deze tatoeage te laten zien dat ik me inzet in deze strijd en om waardering uit te spreken naar alle plastic fighters die de stranden van de planeet schoonmaken. Ik daag iedereen uit om aan een cleanup actie deel te nemen en een einde te maken aan onze wereld die helaas overheerst wordt door plastic wegwerpflessen’.

Turtle4ever
Nadat men een verhaal heeft geschreven en een bijdrage heeft geleverd aan een schonere wereld kan men dit vastleggen via www.turtle4ever.com. Op deze manier maakt men kans om niet alleen het verhaal, maar ook de tatoeage voor eeuwig vast te leggen.