Slimme oplossingen voor een efficiënt afvalbeheer

RETHINK. CONNECT. COLLECT.

Je treft Europress op stand nr. D112 tijdens de Vakbeurs Recycling

Europress biedt baanbrekende oplossingen voor afvalbeheer aan en helpt klanten in hun ambities voor een circulaire economie. Verpakkingen, maar ook verouderde of defecte producten bestaan uit verschillende soorten materialen die kunnen worden gerecycleerd. In een circulaire economie worden producten aan het einde van hun levenscyclus opnieuw in de productieketens van herwonnen materialen gebruikt.

Het maakt uit wat voor soort planeet we achterlaten! Laten we samen werken aan een betere toekomst door slim te werken, gegevens te verzamelen en te gebruiken in onze activiteiten. Het Europress SMART-systeem maakt slim en ecologisch afvalbeheer mogelijk.

Europress ondersteunt sinds 1977 bedrijven en organisaties in hun omschakeling naar een circulaire economie. Dankzij onze duurzame producten en diensten kunnen klanten hun afvalbeheer optimaliseren en tegelijk het milieu beschermen. Ze verzamelen het afval veilig op de plaats van productie en kunnen hun recyclingpercentage aanzienlijk verhogen….klik hier voor meer informatie