Sidcon stimuleert de PMD inzameling

Sidcon, marktleider op gebied van ondergrondse perscontainers, levert sinds 2008 ondergrondse perscontainers voor inzameling van plastic en nu steeds vaker voor PMD. Het afgelopen jaar werd met de Sidcon persen al meer dan 6.000.000 kilo PMD ingezameld. De persen staan verspreid over meer dan 70 gemeenten in Nederland. Dit is ca 5 % van het totaal van al het PMD dat bij gemeenten ingezameld wordt.

De Sidcon persen staan vaak bij drukke locaties zoals supermarkten en vormen een goede combinatie met het huis aan huis inzamelen. In de laagbouw wijken kan het PMD thuis opgehaald worden en voor de hoogbouw en woningen zonder tuin is de Sidcon een ideale oplossing die 24 uur per dag beschikbaar is.

Ook de gemeente Etten leur heeft als koploper op het gebied van afvalscheiding voor de combinatie van huis aan huis en breng locaties m.b.v. Sidcon persen gekozen. De persen onderscheiden zich door zijn grote capaciteit en bevorderen een schone leefomgeving doordat de container minder vaak vol is en nauwelijks storingen vertoond.

Lees meer over diverse praktijkvoorbeelden: http://www.sidcon.nl/dossiers/

 

[vc_button title=”Meer over Sidcon Milieutechniek” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/sidcon-milieutechniek/”]