Van Schijndel levert mobiele archiefvernietiger aan Langezaal

Deze week leverde Van Schijndel Maasbracht de eerste mobiele archiefvernietiger aan Langezaal Nederland te Haaksbergen. Na een ontwikkeltijd van twee jaar kan de unieke opbouw zijn kwaliteit gaan bewijzen.

Bijzondere eigenschappen zijn de gesloten omgeving waarin de container geopend wordt, het hydraulisch – dus op directe motorkracht- aandrijven van de shredder en de nieuw ontwikkelde wijze van compactie van de snippers welke een laadcapaciteit van circa 10 ton papier mogelijk maakt. De kracht van 45kW en snelheid van de operatie bieden de gebruiker ongeëvenaarde efficiency.

Hier werd gekozen voor een Twist-Lock versie maar ook een vast gemonteerde opbouw is leverbaar. Een scala aan archiefcontainers kan worden geleegd. Geïnitieerd door internationale regelgeving worden de eisen op het gebied van verwerking van confidentiële documenten steeds strenger. Met deze vernietiger is men op de toekomst voorbereid.

Van Schijndel dankt Langezaal Nederland voor het vertrouwen en wenst de berijders en beladers vele prettige en veilige kilometers toe.