Sander Ott kiest per 1 januari voor de “circulaire koers” bij Modulo Milieustraten

Per 1 januari is Sander Ott gestart bij Modulo Milieustraten in Soest. Daarvoor was hij projectleider bij Bruil Prefab B.V.

Sander vertelt:
“Bruil levert de flexibele prefab betonelementen voor Modulo. Ik ken Modulo daardoor goed. In mijn functie als projectleider, heb ik de flinke stappen die Modulo zowel in de organisatie-, als in de product ontwikkeling heeft doorgemaakt, van dichtbij mogen ervaren.

Ik had een grote inbreng in het ontwerp, de zorg voor de kwaliteit en de optimalisatie van het product. De “innovatieve drive”, die zo kenmerkend is voor Modulo, heeft me altijd aangesproken.

Toen ik hoorde dat er behoefte was aan een projectleider, was voor mij de link snel gelegd. We leven op dit moment in een tijd waarin de vraag naar snelle, duurzame en flexibele bouwconcepten groeit. Modulo speelt daar met haar duurzame oplossingen en circulaire visie volledig op in. Ik heb een klik met het bedrijf en ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om mij bij het enthousiaste Modulo-team te voegen!”

Directeur Ron van Ommeren:
“We zijn blij met de komst van Sander. Sander heeft in veel van onze projecten, kennis gemaakt met ons duurzame en innovatieve milieustraten concept. Zijn kennis en deskundigheid op het gebied van prefab beton, in combinatie met zijn ervaring als projectleider, zijn de juiste aanvulling op ons team”.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]