Samenwerking REMONDIS DATA en Milieu Groep Midden Nederland

REMONDIS DATA BV, een Nederlandse dochteronderneming van het Duitse REMONDIS AG & Co. KG, één van de grootste private recyclingondernemingen in Europa, en Milieu Groep Midden Nederland (MGM) BV, een regionale speler op de Nederlandse afvalmarkt, zullen per 1 juni hun activiteiten op het gebied van archief- en datavernietiging bundelen. Daartoe wordt een nieuwe onderneming opgericht onder de naam REMONDIS DATA Midden Nederland BV.

In de nieuwe organisatie zullen kennis en ervaring van beide bedrijven op het gebied van de inzameling en verwerking van archiefpapier en andere informatiedragers worden gecombineerd. In ’s-Graveland is een speciale verwerkingslocatie gerealiseerd waar de vernietiging van gegevensdragers met alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen wordt omgeven. De nieuwe onderneming zal zowel OPK, CA+ als ISO9001 gecertificeerd zijn.

De ervaring van het Duitse moederbedrijf, dat jaarlijks in Europa ca. 100.000 ton archiefpapier en informatiedragers vernietigt en daarmee tot de belangrijkste marktpartijen in deze branche behoort, staat borg voor een verantwoorde uitvoering van de opdrachten. De REMONDIS DATA groep heeft 17 vestigingen in onder andere Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië. De oprichting van REMONDIS DATA Midden Nederland is een belangrijke stap in de expansie van de activiteiten van REMONDIS DATA op de Nederlandse markt.

Meer over Remondis