Samenwerking Holland Recycling en WSD uitgebreid

Op 22 maart gaven Holland Recycling Electronics en WSD met WeenerXL in Boxtel het startschot voor een duurzame samenwerking met een grotere en nog meer diverse groep mensen. Inmiddels zijn er 30 werkplekken voor een pool van 50 medewerkers. Met jongeren, statushouders (asielzoekers met een verblijfsvergunning) en mensen die vallen onder de Participatiewet.

In het bijzijn van vele aanwezigen werd de ondertekening van het contract opgeluisterd door een wedstrijd computer demonteren, waar de Boxtelse wethouder van den Broek, directeur Simons van de WSD en directeur Holland Recycling Bekkema het gretig opnamen tegen een groep vaste krachten.

Na de verbouwing Directeur Dennis Bekkema is trots op de nieuwe samenwerking: “Innovatief werken en mensen op weg helpen, daar doen we het voor. Met statushouders erbij lopen we helemaal voorop in Nederland!.” Simons vulde dit aan: “Dit is de start van iets heel moois.”

TV Meierij maakte een korte leuke video-impressie van dit evenement, bekijk het hier: http://tvmeierij.nl/videos/rooi-actueel/47817007/ondertekening-samenwerking-wsd-holland-recycling-electronics-boxtel