RVO-directeur Harmen Harmsma zet Modulo Milieustraten in het zonnetje op MVO Event

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Het Groene Brein, MVO Nederland en het team van Nederland Circulair zijn ervan overtuigd… De Circulaire economie heeft grote baat bij Doeners!

Modulo Milieustraten, LEDLease en AceReuse zijn tijdens het MVO Nieuwjaars Event voor hun Circulaire koers en activiteiten in het zonnetje gezet.

Ron van Ommeren:
“Totaal verrast en vol trots stonden wij donderdagavond op het podium van het MVO Nieuwjaarsevent als dank voor onze inspanningen de Circulaire Economie naar een hoger plan te tillen.
Het voelt goed, dat er steeds meer gemeenten zijn die “groen koersen” richting de circulaire economie en bewust kiezen voor toekomstbestendig investeren. Samen met hen kunnen wij ons focussen op circulaire ontwikkelingen rondom de milieustraat. Dit resulteert in duurzame innovaties en praktische toepassingen”.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]

Netherlands Circular Hotspot