Werkt u bedrijf met afval inzamelroutes op papier of kennen uw chauffeurs de route uit het hoofd? Dan is u voertuig waarschijnlijk niet uitgerust met een boordcomputer.

Een boordcomputer heeft de volgende voordelen

  • Werken zonder papieren route lijsten
  • Weegdata gekoppeld aan opdracht
  • Flexibelere inzet van chauffeurs
  • Route begeleiding naar de volgende locatie
  • Actuele routes aanpassen zonder de chauffeur te bellen

Deze voordelen bieden u flexibiliteit bij de inzet van uw wagenpark en personeel, waardoor u de inzet van mens en machine kunt optimaliseren.

Voor veel bedrijven is een boordcomputer een hele investering en gaat deze gepaard met software pakketten. Maar waarom zou u een boordcomputer aanschaffen als u gebruikt maakt van een Welvaarts weegsysteem?

Amsterdam Afval Service West
“Wij rijden onze inzamelroutes vanuit de Delta 10 weegcomputer. We zien op de Delta 10 wat onze volgende locatie is. Op locatie schakelen we de kraan afstandbedieing in. Het aan/uit signaal van de kraan afstandsbediening zorgt ervoor dat de weeggegevens worden gekoppeld aan de locatie op de Delta 10 en direct verzonden naar Kilogram.nl. Zo rijden we weer naar de volgende locatie op de Delta 10 en activeren we de Navigatie ondersteuning indien gewenst

lees dit bericht verder op: http://www.welvaarts.com/nl/nieuws/routeondersteuning+via+uw+weegcomputer%21/5760fe8743d1f

 

[vc_button title=”Meer over Welvaarts” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/welvaarts-weegsystemen/”]