Roele De Vries 100% dochter van GP Groot

GP Groot heeft haar belang in Roele De Vries per 1 oktober jl. uitgebreid naar 100%. In 2006 had GP Groot een belang van 50% in Roele De Vries verworven. Nu wordt Roele De Vries een volledige dochter van GP Groot. Door deze overname versterkt GP Groot haar positie op het gebied van inzameling.

GP Groot is een onderneming die werkzaam is op het gebied van infra, afval en energie. Eén bedrijf met diverse specialisaties en merken, gebaseerd op kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en regionale betrokkenheid. De overname sluit aan bij de totale uitstraling van GP Groot om een bijdrage leveren aan een betere en schonere leef- en werkomgeving.

Roele De Vries biedt klantgerichte oplossingen voor het inzamelen en verwerken van schone stromen zoals papier, folie en kunststoffen. Daarnaast is het vernietigen van vertrouwelijk papier en andere datadragers een specialiteit. De naam Roele De Vries blijft gehandhaafd. De focus van Roele De Vries ligt op het terugbrengen van afval- en grondstoffen in de productiecyclus, zodat op duurzame wijze natuurlijke hulpbronnen worden gespaard.

Met deze ontwikkeling bouwt GP Groot verder aan een klantgerichte vitale organisatie die inspeelt op de ontwikkelingen in de markt.