Reym wint CASOS Golden Best Practice

Fred van Beusekom (links, directeur regio Noordoost) en Nick Kappen (manager Customer relations) hebben namens de collega’s van Reym de prijs in ontvangst genomen.

REYM – onderdeel van Renewi plc en dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement – heeft de CASOS Golden Best Practice award 2017 gewonnen.

Met de inzending “Succesvolle lancering Non-man entry systeem” viel Reym donderdag 22 februari jl. in de prijzen. Met de inzet van de Scanjet heeft het bedrijf een reductie van betreding kunnen realiseren van 85 procent.

De CASOS Golden Best Practice award wordt toegekend aan de meest innovatieve oplossing die bijdraagt aan een veiligere werkomgeving. Het Non-man entry systeem van Reym is hiervan een mooi voorbeeld. Het bedrijf streeft al jaren naar het niet hoeven betreden van tanks en/of vaten om zo de blootstelling van haar medewerkers aan mogelijke risico’s zoveel mogelijk te beperken.

CASOS (Contractor Alliance for Safety On Shell operations) organiseert deze jaarlijkse wedstrijd om het delen van veiligheidsoplossingen bij contractors te bevorderen. Een doelstelling die Reym van harte onderschrijft. Het bedrijf is trots op deze mooie teamprestatie en zal zich ook in de toekomst inzetten om innovaties en oplossingen die de veiligheid verbeteren te delen binnen de branche.

Tijdens het jaarlijkse Leadershipdinner overhandigde NAM directeur Gerald Schotman donderdag 22 februari jl.  de Golden Best Practice award aan Fred van Beusekom en Nick Kappen van Reym.