Renewi verhuist van Roosendaal naar Heerle

De activiteiten van de Renewi locatie in Roosendaal, zijn verhuisd naar de Renewi locatie in Heerle. Hierdoor kunnen we de dienstverlening aan onze klanten in West-Brabant op een efficiëntere wijze uitvoeren.

In het westelijk deel van Brabant, lagen drie Renewi-locaties erg dicht bij elkaar. Heerle, Roosendaal en Rucphen liggen op een steenworp afstand van elkaar. Er is daarom gekeken of we onze activiteiten op een betere en efficiëntere wijze kunnen inrichten en daarbij onze dienstverlening aan klanten op hetzelfde hoge niveau te houden. Het resultaat is dat de activiteiten op de locaties van Heerle en Roosendaal zijn samengevoegd in Heerle.

Als onderdeel van de verhuizing is de locatie in Heerle aangepast om het grotere volume aan afval en transportbewegingen te verwerken. Er is een extra weegbrug gebouwd en de sorteerhallen zijn aangepast om een betere doorstroom te realiseren. Klanten en andere belanghebbenden zijn over de verhuizing geïnformeerd en het team van de locatie in Roosendaal is mee verhuisd naar de locatie Heerle. De locatie in Roosendaal is ondertussen gesloten.

Gilbert Heeg, General Area Manager Zeeland en West-Brabant, vertelt: “Met de verhuizing van de activiteiten naar Heerle en de uitbreiding van deze locatie, zorgen we als Renewi dat we onze klanten in West-Brabant op een goede en efficiëntere manier kunnen blijven bedienen. Ik ben er trots op als ik zie hoe de collega’s van de verschillende locaties hebben samengewerkt en in Heerle een vernieuwde start maken.”