Renewi genomineerd voor Klant Beleving Award

Van Gansewinkel, onderdeel van de nieuwe afvalrecycler Renewi, is voor het achtste jaar op rij genomineerd voor de Klant Beleving Award. Onderzoeksbureau Integron rijkt jaarlijks deze award uit aan organisaties die uitblinken op het gebied van klanttevredenheid, waarvoor het de klanttevredenheidscijfers van ruim 1.200 Nederlandse en Belgische bedrijven onderzoekt. Van Gansewinkel won de Klant Beleving Award in de afgelopen jaren zes keer.

Het afgelopen jaar kwam de afvalrecycler met een waardering van een 8,4 gemiddeld als beste uit de bus in de categorie Professionele dienstverlening, als gevolg van een verbeterde score op de pijlers Accountmanagement, Facturatie en Betrouwbaarheid van dienstverlening.

“Klantwaardering is de basis van al onze werkzaamheden en het resultaat van hoe wij dagelijks onze dienstverlening inrichten en uitvoeren. De nominatie is bijzonder waardevol, omdat we elk jaar de klanttevredenheid willen verbeteren”, aldus Gijs Derks, Directeur van Van Gansewinkel Nederland. “Op deze voordracht zijn we dan ook bijzonder trots. Het bewijst hoe onze klanten over onze werkzaamheden denken en geeft aan hoe zij onze toegevoegde waarde als afvaldienstverlener zien. Daarnaast is het een mooie aanjager voor ons nieuwe bedrijf Renewi, waarin Van Gansewinkel samen met Shanks onlangs de krachten heeft gebundeld. Juist door deze sterke combinatie kunnen we onze klanten nog meer bieden. Volgend jaar hopen we dan uiteraard weer een nominatie in de wacht te kunnen slepen.”

Op 16 mei 2017 reikt Integron de Klant Beleving Award uit in de Hotelschool The Hague in Den Haag.