‘Van Droom Naar Realiteit’ Recyclingsymposium 2019

  • Benieuwd naar wat de circulaire economie al brengt?
  • De realiteit waarin deze zich bevindt?
  • Wil je weten wat bedrijven ondernemen en wat overheden doen?

Op 20 november 2019 wordt het 8e Recyclingsymposium georganiseerd en daar word je geheel bijgepraat. Het gevarieerde programma van het Recyclingsymposium biedt weer een boeiende en informatieve ochtend.

Vanuit het recyclingbedrijfsleven, de Nederlandse overheid en de Europese overheid zal worden belicht wat er wordt geïnvesteerd, wat er aan beleid en regelgeving wordt ontwikkeld, wat er nodig is en wat er in de weg zit voor de Circulaire Economie. En is het genoeg? Dagvoorzitter Jan Paul van Soest zet het op scherp.

Jacqueline Cramer is voorzitter van het Betonakkoord, voorzitter RvT Holland Circular Hotspot en lid van de Amsterdam Economic Board. Zij zal uit al deze ervaringen vertellen waar samenwerking toe kan leiden. Taco van Hoek, directeur EIB en energie- en grondstoffentransitie-onderzoeker, geeft een realistische doorkijk op de ambitieuze beleidsontwikkelingen.

IKEA deelt haar circulaire aanpak. Dit bedrijf zet momenteel serieuze stappen op dit gebied. Uiteraard ontbreekt de uitreiking van de Recycling Award niet in het programma. Inzendingen zijn nog steeds welkom.

Het Recyclingsymposium wordt georganiseerd door FHG, Envaqua en BRBS Recycling. Locatie is de recent verbouwde congresruimte in de Evenementenhal te Gorinchem. De toegang voor leden van de organiserende verenigingen is gratis. Voor niet-leden geldt een toegang van € 100,= excl. BTW.
Schrijft u zich in via www.recyclingsymposium.nl. Daar is ook meer informatie beschikbaar.

Er is voldoende ruimte voor netwerken, zeker in combinatie met de Recyclingbeurs, die na het symposium start en gratis toegankelijk is.

Mis het niet, hopelijk ontmoeten wij je op 20 november!