Recyclingsymposium 2018: de toekomst is circulair

Op woensdagochtend 21 november 2018 vindt het zevende Recyclingsymposium plaats in Gorinchem. Onder het thema: “De toekomst is circulair” wordt u verrast door sprekers die u zullen vertellen dat er al veel circulariteit wordt gerealiseerd en dat de toekomst dat nog veel meer vereist. Het programma neemt u mee van Europese schaal naar de regio met Harriët Tiemens, wethouder van de duurzame gemeente Nijmegen en van de energietransitie met Ed Nijpels naar de focus op materialen en producten met Elphi Nelissen. De praktijk is ook aanwezig en laat in aansprekende pitches voorbeelden zien op gebied van producthergebruik, recyclingtechnieken en business cases in verschillende productketens. Ook de economische aspecten komen aan bod met Jan Jonker, die als dagvoorzitter en spreker optreedt en Casper Burgering van ABN AMRO die ingaat op de afzetkansen van circulaire grondstoffen.

BRBS Recycling, FHG en ENVAQUA nodigen U van harte uit om deel te nemen aan het Recyclingsymposium en daar uw collega’s te ontmoeten. Binnen het programma en via de aansluitende en gratis toegankelijke Recyclingbeurs is er ruim gelegenheid voor netwerken.

Kosten voor deelname zijn € 100,= excl. BTW (leden van organiserende verenigingen gratis). Meer informatie, programma, sprekers en inschrijven zie www.recyclingsymposium.nl.