Rechter wijst vordering AVR af

De rechter heeft uitspraak gedaan in het kort geding dat AVR heeft aangespannen tegen de NV BAR Afvalbeheer, de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk, IRADO en Afvalsturing Friesland. Al het door AVR gevorderde is door de rechter afgewezen.

“De uitspraak van de rechter sterkt ons vertrouwen in de door ons gekozen aanpak”, zegt de Barendrechtse wethouder Cees Schaap. “Wij hebben de wijze van aanbesteding vooraf uitgebreid laten toetsen door advocaten. Hierbij is het advies gegeven dat volgens het aanbestedingsrecht onze wijze van handelen juridisch correct is. Hoewel we de volledige uitspraak natuurlijk nog moeten bestuderen, lijkt ons vertrouwen terecht. Ook de inmiddels door AVR aangevangen bodemprocedure zien we met vertrouwen tegemoet”….lees verder

Bron: Ridderkerks Dagblad 31-01-2020 16:02

 


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht.