RAD Hoeksche Waard genomineerd voor Integron Klantbeleving Award

De RAD is in de categorie Afvaldienstverlening samen met Sims Recycling Solutions en van Scherpenzeel genomineerd voor een klantbeleving prijs.

Integron is een gerenommeerd onderzoeksbureau voor marktonderzoek en klantbeleving. Zij reiken jaarlijks de zogenaamde Belevingawards uit. Deze prijzen worden uitgereikt naar aanleiding van de resultaten van uitgevoerde klant- en medewerker tevredenheidsonderzoeken.

De RAD heeft in 2017 onder 1400 huishoudens binnen de regio een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Dit onderzoek was gericht op de beleving van de inwoners over het scheiden van afval, Goed Scheiden Loont en de dienstverlening van de RAD. De gemiddelde tevredenheid werd gewaardeerd met een 8! De ondervraagden complimenteerden de RAD over de professionaliteit en klantvriendelijkheid van de medewerkers bij de gescheiden inzameling.

Reden genoeg voor Integron om de RAD te belonen met een nominatie voor deze mooie prijs. Op donderdag 31 mei worden de Belevingawards uitgereikt in de Efteling.