Primeur voor AMCS: webinar Mobile Workforce op 1,5 meter werken

Hoe kan AMCS Mobile Workforce in deze tijden het op afstand werken ondersteunen? Deze en andere vragen beantwoorden internationale experts op 3 juni a.s. tijdens het eerste live webinar over dit onderwerp. Hiermee heeft het bedrijf dat wereldwijd duizenden afval- en verwerkingsbedrijven digitaliseert en automatiseert, een primeur. Het is voor de eerste keer dat productmanager Ken Tierney en salesmanager Rogier de Klein samen een live webinar presenteren over de mogelijkheden van de mobiele oplossing die bijdraagt aan het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van operationele en veiligheidsrisico’s en verbeteren van de klantenservice.

“Nu meer dan ooit is het van het grootste belang dat bedrijven nieuwe technologieën implementeren om op afstand te gaan werken. Mobile Workforce is een van de zes oplossingen van AMCS Platform die hier door digitalisering aan bijdraagt. Het live webinar op 3 juni belicht hoe de mobiele applicatie werkt zowel voor chauffeurs als ze hun orders uitvoeren als voor planners, leidinggevenden en andere collega’s in de organisatie.”

Het live webinar vindt plaats op 3 juni a.s. Ons team van internationale experts nodigt u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Klik hier om u te registreren voor het gratis live webinar.