Paul Verhoeven kiest voor de circulaire koers bij Modulo Milieustraten Advies

Per 1 augustus 2016 is Paul Verhoeven gestart als Manager Advies bij Modulo. Daarvoor was hij Manager Materials bij de Van Gansewinkel en heeft hij bij ARCADIS milieustraten ontworpen en gerealiseerd.

Paul vertelt: Modulo Milieustraten is de partij die het meest up to date en innovatief is op het gebied van milieustraten. Hiernaast is Modulo volledig gefocust op het ontwerpen en realiseren van milieustraten. Het innovatieve, open en pragmatische karakter en dat ik dagelijks aan de slag kan zijn met mijn “hobby’s”: grondstoffen en milieustraten maakt dat ik voor Modulo heb gekozen. Ik ben een allround afval- en grondstoffenadviseur met als specialisme het ontwerpen en inrichten van milieustraten. Ik ontwerp milieustraten vanuit de visie Van Afval Naar Grondstof met oog voor de kwaliteit van de afval- en grondstofstromen, het gebruikersgemak en een optimale exploitatie. De milieustraat is een grondstofrotonde die continue in ontwikkeling en levendig is.

Directeur Ron van Ommeren: Wij zijn zeer blij dat Paul ons team komt versterken! Hierdoor breiden wij onze expertise op het gebied van advies, ontwerp en afval- en grondstoffen uit. Paul neemt als Manager Advies het bedrijfsonderdeel Modulo Milieustraten Advies voor zijn rekening.

Het Modulo Milieustratenteam is een kenniscentrum dat zich richt op de ontwikkeling van de circulaire milieustraat van de toekomst. Wij ontzorgen en adviseren onze klanten bij het ontwerp en de inrichting van de meeste optimale milieustraat voor hun gemeenschap. Wij verzorgen het totale traject maar wij zijn ook voor onderdelen in te zetten.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]