Overstappen naar AMCS Platform, klanten met ervaring aan het woord

Dinsdag 6 juni 2023 – 09:00 – 14:00 – Spoorwegmuseum, Utrecht

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus geïnteresseerden kunnen zich nog Aanmelden

Op dinsdag 6 juni 2023 organiseert AMCS een event voor klanten actief in de commerciële afval- en recycling branche om zo ervaringen te delen en te demonstreren wat er nu komt kijken bij een overstap, migratie of implementatie van het AMCS Platform voor de Commerciële afvalinzameling & Recyclers.

Ortessa Groep (van Kaathoven, Valor & veyzle)
Het event is in samenwerking met onder anderen gastspreker, Frank Salens van
Ortessa Groep. Zij zijn de allereerste PieterBas gebruiker die in april live is gegaan met het AMCS Platform voor de Nederlandse markt. Frank neemt u graag mee in het implementatie- en datamigratie traject wat hier aan vooraf ging om zo ook voor uw organisatie tastbaarder te maken wat er nu komt kijken bij een project als u overstapt naar AMCS Platform.
Lees het volledige persbericht van de livegang hier terug: https://www.amcsgroup.com/nl/persberichten/ortessa-group-implementeert-amcs-platform/

Van Munster Recyclers / Reisswolf
Daarnaast ontvangen wij vol trots onze tweede gastspreker van de eerste nieuwe nederlandse klant die eind 2022 het AMCS Platform in gebruik is gaan nemen, Van Munster Recyclers/Reisswolf. Harold van Munster zal hier vertellen over zijn implementatieproject met AMCS en welke voordelen digitalisatie en automatisering hebben op zijn bedrijfsprocessen.

AMCS hoopt zo veel mogelijk geïnteresseerden te kunnen ontvangen op 6 juni aanstaande van 09:00 -14:00 te Utrecht!