Overname Van der Elst Recycling door Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland neemt per 1 juli aanstaande de activiteiten van het Diemense Van der Elst Recycling over. De eigenaren van Van der Elst Recycling, al bijna 100 jaar een vertrouwd gezicht voor het inzamelen en verwerken van diverse afvalstromen en het vernietigen van vertrouwelijke gegevens, vonden het tijd om iets anders te gaan doen.

Met Milieu Service Nederland als koper heeft Van der Elst Recycling een betrouwbare partner gevonden, die in staat is de dienstverlening over te nemen en hetzelfde serviceniveau te bieden. Voor klanten van Van der Elst Recycling zal de komende maanden de samenwerking met Milieu Service Nederland zichtbaar worden. Deze klanten krijgen nu een totaalleverancier voor verschillende afvalstromen. Ook kunnen ze bij Milieu Service Nederland terecht voor het vernietigen van vertrouwelijk documenten.

Alle medewerkers van Van der Elst Recycling komen in dienst bij Milieu Service Nederland. “Om onze ambitie een extra impuls te geven, zijn we hartstikke blij dat we Van der Elst Recycling hebben kunnen overnemen. We heten de medewerkers en klanten van Van der Elst van harte welkom bij ons bedrijf” aldus Ronald Voorsluijs, directeur Milieu Service Nederland.