Open Dag Van Vliet Contrans op 3 september

Op zaterdag 3 september opent Van Vliet Contrans haar deuren in Wateringen. Van 10.00 – 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de wereld van afvalinzameling, verwerking & recycling.

In Wateringen verwerkt Van Vliet Contrans jaarlijks ruim 1.200.000 ton afval. Dankzij de uitgekiende werkwijze krijgt uiteindelijk 93% van het ingezamelde afval weer een tweede leven in de vorm van grondstoffen.

Maak kennis met de meest geavanceerde sorteerinstallatie van Europa, bekijk of neem zelfs plaats in de diverse trucks, shovels en kranen en leer meer over veiligheid, zoals de ‘dode hoek’. Naast alle activiteiten is er natuurlijk gedacht aan een hapje en een drankje en ook is er voor kinderen genoeg te beleven. In de knutselhoek maken ze hun eigen mini vuilniswagen en daarnaast kunnen ze zich uitleven op het springkussen of in een mini kraan.

Algemeen directeur Marc van Buijtene: “Afval en met name de recycling van afval wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Van Vliet Contrans geeft uiteindelijk een groot deel van het afval weer een tweede leven…. de zogenaamde circulaire economie. Vanuit het bedrijfsleven en scholen hebben we de afgelopen jaren vaak het verzoek gekregen voor een rondleiding op het terrein of presentatie over wat wij nu eigenlijk met het afval doen. Dit is één van de redenen geweest om deze Open Dag te organiseren….. want we laten iedereen graag eens zien wat we doen met afval. Leuk & interessant voor jong en oud! Daarom zeg ik graag: tot 3 september!”.

Op de website www.vanvlietcontrans.nl of via Facebook treft u meer informatie aan over de Open Dag.

 

[vc_button title=”Meer over Van Vliet Contrans” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-vliet-contrans-afvalverwijdering/”]