Op zaterdag 5 oktober opent toonaangevend waste-to-productbedrijf Renewi haar deuren op de locatie in Vlaardingen. Van 10.00 – 15.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de wereld van afvalinzameling, verwerking & recycling.

Bekijk diverse demo’s van vuilniswagens & recyclingprocessen, neem plaats in de diverse trucks, shovels en kranen en leer meer over veiligheid, zoals de ‘dode hoek’ van een vrachtwagen. Naast alle activiteiten is er natuurlijk ook gedacht aan een hapje en een drankje en is er voor kinderen genoeg te beleven. In de knutselhoek maken ze hun eigen mini vuilniswagen en daarnaast kunnen ze zich uitleven op het springkussen of in een mini kraan. Interessant voor de hele familie dus!

Regiodirecteur Eric Pero: “Afval en met name de recycling van afval wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Renewi geeft uiteindelijk 90% van het ingezamelde afval weer een tweede leven. Vanuit het bedrijfsleven en scholen hebben we de afgelopen jaren vaak het verzoek gekregen voor een rondleiding op het terrein of presentatie over wat wij nu eigenlijk met het afval doen. Dit is één van de redenen geweest om deze Open Dag te organiseren….. want we laten iedereen graag eens zien wat we doen met afval. Leuk & interessant voor jong en oud! Daarom zeg ik graag: tot 5 oktober!”.

Op de website www.renewi.com
of via Facebook: https://www.facebook.com/RenewiNLRandstadZuid/
treft u meer informatie aan over de Open Dag.