Ook Weijers Riooltechniek kiest voor het moderne software platform 21QUBZ

Weijers Riooltechniek, opgericht in 2009, is een bedrijf wat een begrip geworden is in Nijmegen en omgeving. Weijers kiest ervoor om al hun operationele processen onder te brengen in het moderne software platform 21QUBZ.

Dit platform is door 21south speciaal ontwikkeld voor de afval & milieusector.

Weijers Riooltechniek is een erkende organisatie op het gebied van rioolbeheer en rioolonderhoud en een tal van andere diensten zoals o.a. groenbeheer. 21south gaat met het platform 21QUBZ Weijers ondersteunen in hun volledige bedrijfsproces zoals relatie- & contractbeheer, beheer van de inzamelmiddelen, (route)planning, order afhandeling en facturatie.

21QUBZ ondersteunt de inzameling van Huishoudelijk Afval en Bedrijfsafval, bevat onder andere een Burgerportaal, een Container Management module en een P90 module. 21QUBZ beschikt over geïntegreerde mobiele apps voor chauffeurs en buitendienstmedewerkers, een koppeling met Welvaarts weighing systems en geautomatiseerde koppelingen met o.a. de KVK, RDW en LMA.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? 21south presenteert op 9 oktober a.s. haar software oplossingen voor de inzameling van Huishoudelijk Afval. Aanmelden voor 9 oktober kan middels deze LINK of neem contact op met Dieneke Schaeffer via dieneke@21south.nl