De innamestraat is een van de belangrijkste onderdelen van een circulair ambachtscentrum. Daarom organiseert Modulo op dinsdag 7 maart om 14.00 uur een online Open Coffee.

Deskundigen die de praktijk kennen als beheerder of omdat ze met een innamestraat een pilot hebben gedaan, beantwoorden veel gestelde vragen. Ook delen zij hun ervaringen en lessen voor het ontwerpen van toekomstige innamestraten.

Schuif ook aan op 7 maart en praat mee. Voor info en aanmelden….klik hier


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.