OMS4Business present op Pronar Demo Dag

Op zaterdag 17 september wordt er een Pronar Demo Dag georganiseerd in Papendrecht. Op de locatie van Bouwstoffenhandel de Rivierensprong aan de Noordhoek 35 zullen een achttal machines werkend opgesteld worden. Herwijnen Machinery B.V. zal hier verscheidene demonstraties verzorgen van shredders, trommelzeven en schudzeven uit het productengamma van Pronar.

Ook OMS4Business zal op deze dag aanwezig zijn om u een inkijkje te geven in de hedendaagse administratieve mogelijkheden van haar OrderManagementSysteem. De volledig webbased cloudoplossing van OMS4Business is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer complete oplossing voor afvalverwerkers en afvaltransporteurs in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn er ruim 70 collega-bedrijven en meer dan 1.000 medewerkers die dagelijks gebruik maken van OMS4Business.

Kom ook naar deze Pronar Demo Dag op zaterdag 17 september van 12.00 tot 20.00. Stuur een mailtje met uw gegevens naar sales@oms4business.com of meld u aan via deze link en laat u informeren over de mogelijkheden van OMS4Business voor u.