OMS4Business groeit gestaag verder in 2020

Het jaar 2020 is tot dusver een bijzonder jaar geweest.  Landelijk kregen we te maken met COVID-19. Veel sectoren kregen harde klappen te verduren. In de bouw- en recyclingindustrie liep alles nog redelijk goed door. Tijdens de eerste golf gingen veel mensen toch door met verbouwen en ook veel tuinen werden aangepakt. Containerbedrijven hadden het druk met plaatsen en ophalen van containers. Goede tijden!

Ook voor OMS4Business was het een goed jaar. Er zijn mooie projecten afgerond en ook weer de nodige nieuwe projecten zijn van start gegegaan. In totaal kent OMS4Business nu meer dan 30 klanten! “Zijn we best een beetje trots op!”, zegt Leon Fleischeuer (dir/eigenaar). “Samen met onze partners hebben we een mooie stap voorwaarts gezet, en dat hebben klanten gezien.” Het thuiswerken was voor OMS4Business geen probleem. Support en implementatie gebeurde toch al voornamelijk online. Dat is een mooi voordeel van in de CLOUD werken! Allen voor de werkelijke verkoop waren we nog onderweg. Dat blijft toch een mensending…persoonlijk contact en aandacht horen daar zeker bij!

In 2020 hebben we ook i.s.m.  Clever Consultancy en Afvalkennis.nl de cursus Afvalstoffen wetgeving vormgegeven. Er zijn in 2020 6 cursussen geweest om de Afvalstoffen wetgeving te overleven icm OMS4Business. Deze cursussen werden verzorgd door Clever en Afvalkennis.nl. Deelnemers hebben hier veel van opgestoken.

Voor 2021 staan er alweer mooie nieuwe ontwikkelingen op de raodmap. Wit u meer weten? Maak een afspraak en Leon komt bij u langs.