OMS4Business en SnelStart: Bedrijven kiezen voor eenvoud

Simpel en snel houdt u de data clean en zuiver! Met de geïntegreerde API koppeling met SnelStart voert u eenmalig uw klant gegevens in in OMS4Business. Deze data wordt direct bijgewerkt in SnelStart. Wijzigt een klant een mailadres of telefoonnummer? Gewoon even vastleggen in OMS4Business en het is klaar. Naast de klantgegevens worden natuurlijk ook de financiële gegevens uitgewisseld.

OMS4Business
Het 100% Cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Digitaal werken
Met de komst van Internet zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!