OMS4Business: de nieuwe “tool” voor OrderManagement

Bij ordermanagement komt veel kijken. Er zijn veel registraties noodzakelijk, waardoor het beheren van het proces soms veel tijd kost. Denk aan alle handmatige handelingen bij de verwerking van data. Orderformulieren en weegbonnen, die bij facturen gevoegd moeten worden… het is een tijdrovende klus!

Met OMS4Business niet meer!! Dankzij een slimme opzet van de programmatuur worden orders snel aangenomen, gepland en gefactureerd! Facturatie gaat digitaal inclusief de bijbehorende bijlagen! Dat scheelt veel tijd en geld!

De communicatie over de orders met medewerkers en transporteurs verloopt ook volautomatisch! Iedereen is direct op de hoogte van de wijzigingen in planning en orders. Chauffeurs handelen orders in het voertuig af en kunnen ook draadloos wegen! Geen wachttijden meer op de weegbruggen!
Alles snel en digitaal en…. In de Cloud!!

Als kers op de taart is er ook direct een Klanten Portaal beschikbaar. Hierin kunnen klanten contracten inzien en orders doorgeven. Deze order worden vervolgen via het normale planningsproces ingepland en uitgevoert! Als de factuur met bijlagen is gemaakt, zijn deze gegevens ook beschikbaar voor de klant! Voordeel voor de gebruiker van OMS4Business en de klant!!

Voor wie, wat  en hoe? Ga snel naar www.oms4business.com en maak een afspraak! Of bel 0640218615!