KTK Service en KTK Verhuur hebben onlangs een perceel samen aangekocht, aan de Duurzaamheidstraat, op het nieuwe industrieterrein H2O te Hattemmerbroek (knooppunt A50-A28).

Hier zal hun nieuwe, veel grotere, servicewerkplaats worden gerealiseerd, om alle prospects en relaties nog beter in de toekomst te kunnen bedienen m.b.t. service, onderhoud, hergebruik en revisie van hun (pers)containers.
Achterliggende gedachte van KTK bij deze realisatie is dat machines en containers door KTK geproduceerd en geleverd, oneindig kunnen worden hersteld om de circulariteit en hergebruik van het product op een hoger niveau te brengen.

Vanzelfsprekend zal het pand energieneutraal worden gerealiseerd en zo veel mogelijk circulair worden ingericht, daarbij tevens voorzien zijn van zonnepanelen, warmtepomp en een hemelwaterhergebruiksysteem.

De animaties geven u een goed beeld hoe het pand er straks uit komt te zien. Indien u op de hoogte te wenst te blijven van het verloop van de nieuwbouw, dan kunt u dit volgen op www.ktk.nl/service/nieuwbouw