Een nieuw uniform voor het Conservatorium hotel. Sympany ontvangt de oude.

Na vijf mooie jaren heeft het Conservatorium hotel recent afscheid genomen van haar oude uniformen en is het personeel in een nieuwe trendy outfit gestoken. De uniformen zijn in gebruik sinds de opening in 2011. Voor de oude uniformen heeft het een mooie bestemming gevonden bij Sympany.

Naar schatting gaat het om 1.500 kledingstukken die zijn gedoneerd. Een mooi aantal.
Het Conservatorium hotel heeft voor Sympany gekozen, om er zeker van te kunnen zijn dat de uniformen een goede nieuwe bestemming krijgen. Een mooie vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen door het Conservatorium hotel. Het hotel is Green Globe gecertificeerd waarbij afvalverwerking een essentieel onderdeel is van de duurzaamheid.

Over Sympany
Sympany is een van de grootste textielinzamelaars in Nederland. In een groot deel van de Nederlandse gemeenten wordt met bijna 2.500 textielcontainers jaarlijks rond de 23 miljoen kilogram textiel ingezameld. Het ingezamelde textiel wordt gesorteerd, omgepakt en verwerkt in de 6 vestigingen van Sympany.

Met de opbrengsten worden projecten gesteund in Nederland, Afrika en India, die zijn gericht op zelfredzaamheid en duurzaamheid. In Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden in een van onze 6 sorteercentra. In Afrika en India bieden uw donaties kansen aan textiel gerelateerde projecten.