AMCS, de toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde softwareoplossingen voor de milieu-, afval-, recycling- en grondstoffendienstenindustrie, kondigde eind 2022 de opening aan van haar nieuwe Centraal-Europese kantoor in het Pharos-gebouw in Hoofddorp, Nederland. De verhuizing brengt 60 huidige teamleden samen terwijl het bedrijf nieuw talent werft om aan de eisen van een dergelijke groei te voldoen.

“We zijn erg enthousiast over deze verhuizing, die de aanwezigheid van AMCS in Centraal-Europa centraliseert en tegelijkertijd uitbreidt in een tijd waarin we een recordgroei doormaken en nieuw talent werven.” 
– Mark Abbas, directeur AMCS Nederland

Lobby Pharos gebouw (Foto: van/via AMCS)

Het nieuwe kantoor brengt het personeel en management van de huidige locaties in Rotterdam en Diemen samen en zal de samenwerking in de hele regio Centraal-Europa bevorderen. Het brengt belangrijke AMCS management en open functies op het gebied van marketing en verkoop samen. Tot de nieuwe aanwinsten behoren Roy Dekker als Head of Enterprise Sales EMEA voor afval en recycling, Maiko Kemper als Support Manager voor Centraal Europa, nieuwe implementatie- en supportconsultants en marketingmedewerkers. Wie ook werken vanuit het nieuwe kantoor: Mick Dodge als Head of Professional Services EMEA en Duco Poelman, die de rol van Market Owner Nederland heeft aanvaard. De locatie heeft een zeer sterk team staan in de markt.

Meeting Space Pharos (Foto: van/via AMCS)

Bovendien is het nieuwe kantoor gevestigd in het Pharos-gebouw, een gebouw dat bekend staat om zijn balans tussen werk en privé en zijn duurzame, op de werknemer gerichte ontwerp. De nadruk ligt op een luchtige, gezonde werkomgeving die niet alleen gemeenschappelijke ruimten voor ontspanning of gesprekken en vergaderruimten omvat, maar ook voorzieningen met het oog op de werknemers, zoals het biologische restaurant op de begane grond, de Farm Kitchen, en een gemeenschappelijke fitnessruimte, met daarbovenop een business lounge en skybar op de 19e verdieping. Het Pharos ligt dicht bij de vele parken van Hoofddorp en de sfeer van een kleine stad, terwijl het ook grenst aan vervoer over de weg, per spoor en door de lucht.

“AMCS breidt snel uit op wereldwijde schaal. Deze uitbreiding verzekert talent en innovatie en stelt ons in staat om belangrijke teamleden aan te nemen die een rol zullen spelen in ons ambitieuze groeitraject.”
– Mark Abbas, Directeur AMCS Nederland

Over de nieuwe teamleden en het nieuwe kantoor in Centraal-Europa zei Mark Abbas: “AMCS breidt snel uit op wereldwijde schaal. Deze uitbreiding verzekert talent en innovatie en stelt ons in staat om belangrijke teamleden aan te nemen die een rol zullen spelen in ons ambitieuze groeitraject. Hoofddorp is een ideaal vervoersknooppunt voor forenzen en zakenreizigers, met een treinstation naast het nieuwe kantoor en de luchthaven Schiphol op slechts 7 minuten afstand per spoor. Met de locatie in Hoofddorp op 15 km van het centrum van Amsterdam, zal het handig zijn voor zowel huidige als toekomstige AMCS teamleden.”