Netwerk paviljoen met Match & Meet point op vakbeurs Recycling

Afvalgids is partner van de vakbeurs Recycling en wij zijn gevraagd om het netwerk paviljoen te ondersteunen. Een taak die ons op het lijf is geschreven.

Afvalgids biedt samen met de beursorganisator Easyfairs een Match & Meet point. Een plek waar we vraag en aanbod helpen bij elkaar te brengen. Bezoekers met vraagstukken over een specifieke afvalstroom kan via een touchscreen direct exposanten vinden die hen hierover kunnen adviseren. Op de vakbeurs zijn ruim 150 exposanten met (nieuwe) producten en diensten gericht op recyclingtechniek en afvalmanagement aanwezig. Wij helpen de bezoekers de juiste weg te bewandelen naar nieuwe marktkansen.

Het bevorderen van meer circulariteit en groei is waar Afvalgids het gehele jaar door in ondersteund. Onze portalsite is er voor ruim 7.500 afvalprofessionals in Nederland. Met nieuws, een branche agenda, een leveranciers overzicht en de Atlas informatie services bedient Afvalgids.nl de gehele afval-, en grondstoffenmarkt.

Loop het netwerk paviljoen eens op. We helpen je graag nieuwe richtingen op te gaan.

Breng een bezoek aan vakbeurs Recycling
Ervaar de gastvrijheid van Recycling zelf en bezoek op onderstaande beursdagen hét nationale vakevent voor afvalsector. Ontmoet een divers aanbod aan leveranciers, netwerk met branchegenoten en volg actuele sessies in het kennistheater. Binnen één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dit alles ervaart u onder het genot van gratis catering! Bestel uw ticket gratis via www.recyclingvakbeurs.nl met code 1415.

Veilig Vakbeurs Recycling bezoeken
Uiteraard staat uw veiligheid bij ons op de eerste plaats! Wij werken op dit moment met de CoronaCheck-App (i.c.m. uw ID-bewijs), die verplicht is gesteld door de overheid. Bekijk voor uw bezoek altijd de laatste informatie via onze Covid-19 FAQ pagina: www.recyclingvakbeurs.nl/covid-19. Zo maken wij uw beursbezoek zo veilig mogelijk.

Openingstijden:
Dinsdag 16 november Tijd: 10:00 – 17:00 uur Let op! Nieuwe tijd!
Woensdag 17 november Tijd: 13:00 – 21:00 uur
Donderdag 18 november Tijd: 13:00 – 21:00 uur

Nieuw! Smart Badge Technologie:
Met de nieuwe smart badge haalt een bezoeker snel en overzichtelijk informatie op bij exposanten. Is het standpersoneel in gesprek geen tijd om te wachten? Of bedrijfsinfo ontvangen na een interessant gesprek met een leverancier? Door de badge langs de reader van de exposant te halen, ontvangt de bezoeker bedrijfs- en productinformatie per mail. Zonder zware foldertassen naar huis, en alles is overzichtelijk en op het gemak digitaal na te lezen.

Blijf op de hoogte!
www.vakbeursrecycling.nl | LinkedIn: recycling-vakbeurs | twitter: @Recycling_EH | Facebook: @recyclingvakbeurs

Bezoekadres:
Easyfairs Evenementenhal | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem | T: +31 (0)523 289 818