Modulo Milieustraten opgenomen als Best Practice in HCH Magazine

Tijdens het symposium Grenzeloos Circulair heeft Jacqueline Cramer het magazine “CIRCULAR IS GOING GLOBAL” overhandigd aan een 3-tal succesvolle circulaire ondernemers. Mooie erkenning voor 10 jaar circulair ondernemerschap van Modulo

“Nederland heeft internationaal veel te bieden op het gebied van circulaire economie”, Holland Circular Hotspot (HCH) is een organisatie met meerdere stakeholders. Bedrijven, kennisinstituten en (lokale) overheden werken met elkaar daarin samen. Sinds HCH in het Rijksbreed Programma Circulaire Economie is opgenomen zijn er al vele slagen gemaakt om het Nederlandse bedrijfsleven met het buitenland te kunnen verbinden. Inmiddels is er een website in de lucht waardoor HCH beter zichtbaar wordt. Ook is er een mooi magazine gemaakt met 30 inspirerende voorbeelden op het gebied van de circulaire economie.

Modulo Milieustraten is één van de Best Practices die is opgenomen en daar zijn zij trots op. 10 jaar geleden zijn ze gestart met het ontwerpen en het realiseren van circulaire milieustraten in Nederland. Het team bestaat uit mensen met een passie voor milieustraten, die continue op zoek zijn naar innovaties en die de veranderende rol en impact van de milieustraten monitoren. Inmiddels ondersteunt het eigen kenniscentrum meerdere gemeenten en samenwerkende organisaties in de migratie van de traditionele milieustraat naar een inspirerend circulair grondstoffen centrum.

Lees hier de 30 Best Practices in Circular is going Global