Modulo milieustraten: NLCH EXPO “Hoeve Vogel” slaat brug tussen oude cultuur en nieuwe economie

“Ongelofelijk wat hier in een kleine zes weken is gebeurd. Al het overtollige is verwijderd. De oude Hoeve Vogel wordt komende 4 weken van een vervallen oude boerenschuur omgetoverd tot een werkelijk schitterend experience centrum voor circulaire ondernemers en inspirators” Aan het woord is Ron van Ommeren van Modulo Milieustraten, ambassadeur van NLCH.

Het onderstaande filmpje toont de kaalgeplukte binnenzijde van de oude Hoeve, het toekomstig NLCH EXPO centrum. Jammer dat er geen webcam is geplaatst bij aanvang van de opknapbeurt, dit had een leuk inzicht gegeven van “toen naar nu”.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Deze Hoeve Vogel te Hoofddorp is per 1 april voor anderhalf jaar het centrum van circulaire initiatieven. Modulo Milieustraten presenteert samen met de Nederlandse koplopers haar circulaire visie en toont gerealiseerde projecten in een zeer ludieke en dynamische omgeving.

Hier ontstaat ook de synergie… Kruisbestuiving tussen de verschillende deelnemers/ambassadeurs. Kruisbestuiving met de bezoekende gemeenten en bedrijven die zich willen oriënteren op circulaire “proven-concepts” die praktisch te integreren zijn binnen bestaande beleidsplannen en of lopende projecten.

NLCH EXPO te Hoofddorp is komende tijd “the place to be” om circulaire inspiraties op te doen en kennis te delen.

Voor een eerste indruk van de EXPO zie de impressie hieronder:

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]