Modulo Milieustraten Ambassadeur van ‘ Nederland Circular Hotspot ’

‘ Nederland Circular Hotspot ’ is een initiatief van Circle Economy, SER, INSID en DELTA Development group in samenwerking met RVO. Een ambitieus programma bestaande uit onder meer de ontvangst van inkomende handelsmissies, bezoeken van gerealiseerde circulaire projecten en de opzet van een inspiratie- en exporuimte in de Schiphol regio. Samenwerken naar de Circulaire Economie.

Ron van Ommeren: “Het klimaat akkoord is getekend, nu moeten we daadwerkelijk groene meters maken. Modulo Milieustraten is ambassadeur van Nederland Circular Hotspot om Nederland als internationale koploper te positioneren binnen de circulaire economie. Nederland is dit jaar voorzitter van de EU.
Nu moeten we onze krachten bundelen met andere ambassadeurs/koplopers binnen de NLCH.
Modulo wil de inmiddels gerealiseerde circulaire projecten laten zien om het proces van de migratie naar de circulaire economie te versnellen. Als ambassadeur van NLCH bekrachtigen we hierbij onze “Groene Koers”

Modulo Circulair Milieustraten Programma:

Modulo Milieustraten circulair moodboard
Klik op de afbeelding om het moodboard te lezen

Modulo begeleidt met het Circulair Milieustraten Programma op creatieve en inspirerende wijze gemeenten en/of betrokken organisaties bij het advies, de ontwikkeling en realisatie van toekomstbestendige, circulaire milieustraten. De Milieustraat is veel meer dan een plek om afval te dumpen. Het is een conversiepunt. Een circulatiepunt waar mensen spullen en materialen nieuwe gebruiksmogelijkheden geven. Uit het oude groeit het nieuwe. Daarom wil Modulo van de milieustraat een sympathieke, uitnodigende plek maken waar mensen betrokken worden bij de natuurlijke cyclus van afval, hergebruik en creatie. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. De markt kantelt van lineair naar circulair.

zero waste modulo milieustraten

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]