Modulo Béton Milieustraten beleeft dubbele primeur op de IFAT ENTSORGA te München

Modulo Béton Milieustraten is voor het eerst met een eigen stand op de IFAT te München vertegenwoordigd. Samen met onze Duitse lokale Partner Pfister Waagen Bilanciai GmbH, hebben we besloten om op deze beurs , ons duurzame en innovatieve milieustraten concept te introduceren en de synergie uit onze krachtenbundeling te presenteren.

Sinds 2010 is Modulo actief in Duitsland; Inmiddels zijn al veel contacten gelegd met lokale gemeenten en samenwerkingsverbanden. Ook is de eerste opdracht gegeven voor de bouw van een zeer innovatief afvalbrengstation voor de Stadtreinigung Hamburg. Innovatief vanwege de over-kapping, de inwerpzuilen boven op het bordes voor de verschillende afvalstromen en de onder het bordes geïntegreerde sorteerstraat.

Het ontwerp van dit afvalbrengstation wordt als maquette gepresenteerd op de stand van gemeente Hamburg tijdens de IFAT.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Béton Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]