Milieu Service Nederland neemt Drieco Archiefvernietiging over

Vanaf 1 juni 2020 neemt de Diemense afvalspecialist Milieu Service Nederland alle diensten van het Amsterdamse Drieco Archiefvernietiging over.

De eigenaren van Milieu Service Nederland, Jeffrey en Ronald Voorsluijs, kijken voortdurend naar kansen in de markt om te kunnen blijven ontwikkelen en groeien. De overname van Drieco Archiefvernietiging was zo’n kans die, ondanks de coronacrisis, met beide handen aangegrepen werd.

Win-winsituatie
Al ruim 60 jaar is Drieco Archiefvernietiging in de regio groot Amsterdam een vertrouwd gezicht voor archiefvernietiging en het inzamelen van grote hoeveelheden papierafval. Nu de vraag naar oud papier zowel in Azië als in Europa is afgenomen, bleek het voor de eigenaren in een relatief kleine onderneming lastig om de dienstverlening te continueren. Zij zijn dan ook verheugd dat hun klanten nu en in de toekomst, kunnen blijven rekenen op een betrouwbare en professionele partner voor archiefvernietiging én afvalinzameling.

Investeren in groei
Ook de directie van Milieu Service Nederland is verheugd over de overname. Drieco Archiefvernietiging ligt middenin het verzorgingsgebied van Milieu Service Nederland. De overname zorgt ervoor dat de routes van Milieu Service Nederland verder verdicht en geoptimaliseerd kunnen worden. Hierdoor worden de routes efficiënter en dát zorgt voor minder transportkosten en een lagere CO₂-uitstoot per lediging. “Een mooi bijkomend voordeel is dat Milieu Service Nederland door de extra kilo’s te verwerken papierafval een interessante partner voor papierrecyclingbedrijven blijft. Aangezien duurzaamheid één van de speerpunten van Milieu Service Nederland is, hechten wij hier zeer veel waarde aan”, aldus CEO Jan de Vroe.

Milieu Service Nederland
Milieu Service Nederland is een toonaangevende, landelijke afvalinzamelaar voor de zakelijke markt. Bij de dienstverlening van Milieu Service Nederland staat duurzaamheid centraal. Door zoveel mogelijk afval te scheiden en het aantal transporten te minimaliseren, helpt het bedrijf haar klanten bij het verduurzamen van het afvalbeheer. Sinds 2017 is het bedrijf gevestigd in Diemen. Milieu Service Nederland, met CEO Jan de Vroe, maakt onderdeel uit van de Milieu Service Groep.