Milieu Service Nederland b.v. ontvangt Financieel Gezond Award

Onlangs ontving Milieu Service Nederland b.v. de Financieel Gezond Award van Graydon. Hiermee behoren wij als afvalinzamelaar tot de 3% gezondste bedrijven in Nederland. Dit betekent dat Milieu Service Nederland behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in haar branche.

Er zijn een aantal strikte criteria waaraan een bedrijf moet voldoen om in aanmerking te komen voor een award. Zo mag er een minimale kans op wanbetaling zijn en moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen. Dit wordt beoordeeld aan de hand van factoren als de jaarcijfers, omzetcijfers en het betaalgedrag.

Directeur Ronald Voorsluijs: “De award laat zien dat we een financieel gezond bedrijf zijn en dat zakenrelaties verantwoord zaken met ons kunnen doen. Leveranciers kunnen er op vertrouwen dat wij conform afspraken op tijd betalen, in deze tijden een welkome zekerheid.”

Milieu Service Nederland b.v.
Milieu Service Nederland b.v. heeft het grootste assortiment aan afvalcontainers van Nederland. Ook is Milieu Service Nederland b.v. uw betrouwbare partner voor archiefvernietiging en papiervernietiging. Uw vertrouwelijke archieven, documenten en papierafval worden voor de deur vernietigd heel Nederland tegen de scherpste tarieven.

Graydon
Graydon biedt zakelijke en financiële informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die verantwoord zaken wil doen. Van zelfstandig ondernemer tot multinational. Graydon maakt deel uit van een internationaal netwerk. Hierdoor bieden ze online toegang tot bedrijfsinformatie over maar liefst 80 miljoen bedrijven wereldwijd.