Ook bij RMN heeft SPA Groep het afgelopen jaar weer vier heren een MBO2 diploma mogen overhandigen en één zelfs een MBO3 diploma. RMN en Spa Groep zijn trots op de 5 toppers die met prachtige cijfers zijn doorgegroeid uit de MBO1 en MBO2 opleiding.

Dit diploma zorgt voor meer kennis over hun vak, de huidige marktontwikkelingen en de toekomst van de sector Afval en Milieu.

Met volle lesdagen, groepsopdrachten en examens hebben zij in de loop van de opleiding hun portfolio opgebouwd. Deze heren hebben zich ontzettend flexibel op moeten stellen wegens het volgen van een opleiding tijdens de corona-pandemie. Zij hebben geschakeld van klassikaal, naar digitaal, naar hybride en uiteindelijk terug naar klassikaal met de benodigde maatregelen. Niet gemakkelijk, maar wel heel leerzaam!

De afronding van het opleidingstraject was voor MBO2 een proef van bekwaamheid en voor MBO3 een eindverantwoordingsgesprek waarin ze hun eigen groei en ontwikkeling uitvoerig toelichtten in een presentatie.

Uiteraard is SPA Groep hun werkgever RMN enorm dankbaar voor het vertrouwen in de samenwerking gedurende deze roerige periode.

Van harte gefeliciteerd, heren!