Markt heeft duidelijk behoefte aan afval boordcomputer PieterBas

Frank Dusée demonstreert de afval boordcomputer

‘De reacties waren boven verwachting. We konden echt merken dat veel relaties een meer dan gemiddelde interesse hadden.’ Dit zegt verkoopadviseur Frank Dusée van Pieter Bas Automatisering in een reactie op de officiële lancering van de standaard afval boordcomputer die het in afvalsoftware gespecialiseerde bedrijf onder eigen naam op de markt brengt.

De afval boordcomputer die PieterBas in samenwerking met Promotheus Informatics ontwikkelde, werd vandaag gepresenteerd tijdens het Afvalcongres dat voor de eerste keer in Utrecht plaatsvond. ‘Er blijkt een grote behoefte aan een standaard afvalboordcomputer, is Dusée duidelijk geworden uit gesprekken met klanten en relaties van PieterBas.

“Een aantal van hen had al plannen om met een boordcomputer te gaan werken’, vertelt zijn collega Leon Fleischeuer aanvullend. ‘Maar die bleven in de la liggen vanwege de dure en tijdrovende implementatietrajecten die nodig zijn om bestaande boordcomputers aan te passen aan de specifieke wensen van bedrijven’, hoorde hij vaak.

‘De komst van een standaard-boordcomputer die speciaal voor de afval en recycling is ontwikkeld, is voor hen nu aanleiding om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan’, aldus Fleischeuer. ‘Klanten weten dat het bij ons altijd makkelijk en snel gaat. Als ze nu besluiten de afval-boordcomputer te kopen, kunnen ze er bij wijze van spreken morgen mee werken. Eenvoudiger kan het niet.’

 

[vc_button title=”Meer over Pieter Bas Automatisering” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/pieter-bas-automatisering/”]