Ximmio B.V.

Ximmio, de pioniers op het gebied van digitalisering en ontzorgen van organisaties in de afval- en reinigingsbranche met gespecialiseerde software, het Ximmio Waste platform. Dit software platform optimaliseert afvalverwerkingsbedrijven, maakt efficiënter en duurzamer.

Laat uw medewerkers, inwoners en bedrijven met plezier samenwerken aan waste management met het Ximmio Waste Platform. Data uit al uw bedrijfssoftware, voertuigen, mobiele apps, websites en intranetten worden op digitale wijze gebundeld. Dit proces verloopt eenvoudig via moderne web en mobiele applicaties, beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers.

Het Ximmio Waste platform is gebouwd met én voor gemeenten & afval- en reinigingsbedrijven. Via het Ximmio Dashboard beheert u eenvoudig alle apps en beschikt uw interne organisatie over de benodigde mobiele software.

Wij geloven dat organisaties in de afval- en reinigingsbranche het beste uit hun personeel halen wanneer technologie op een creatieve en efficiënte manier wordt ingezet. Werknemers zijn productiever door meer digitaal gebruiksgemak en leveren daardoor betere resultaten.

Ximmio levert al meer dan een decennium software aan 30+ overheidsgedomineerde klanten in de gemeentelijke afvalmarkt in Nederland. We bedienen deze klanten met 17 FTE en blijven groeien als bedrijf om zo onze klanten tevreden te houden.

Onze passie is het leveren van de beste software. Snel, gebruiksvriendelijk, veilig en stabiel – dat zijn onze kernwoorden. Wij zijn pas tevreden als onze oplossingen een lach op het gezicht van onze gebruikers toveren. Want, a smile is never wasted.

Nieuws van over Ximmio

Diensten/producten

  • Adviesbureau
  • Automatisering
  • Consultancy
  • Software

Productpresentatie

Contact

Ximmio BV
Adres: Goudstraat 17-b
7554 NG Hengelo
Tel: 074 737 00 81
E-mail: info@ximmio.com 
Website: www.ximmio.com