“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”

Van der Meijden - Management en advies

Van der Meijden Management en advies heeft veel kennis van automatisering, digitalisering, procesoptimalisatie en bedrijfsvoering binnen de afvalbranche. We luisteren naar uw wensen, geven specialistisch advies, vinden effectieve oplossingen en we steken de handen uit de mouwen. Zo realiseren we samen met u de gewenste doelen.

Wij leveren een tweetal diensten:
– Continu verbeteren van processen
– Software selecteren, implementeren en optimaliseren

Wij zijn implementatiepartner en expert voor de volgende ERP systemen:
– AfvalRIS (AMCS)
– 21Qubz (21South)
– WasteXL (Fixion)

Mooie verhalen… daar koop je weinig voor.
Wij vertellen liever een eerlijk verhaal. Dan weet je waar je aan toe bent en kom je achteraf ook niet voor verrassingen te staan!

Wij gaan niet zomaar van start. We beginnen allereerst met goed naar u te luisteren en ons te verdiepen in uw organisatie. Zo bepalen we wat het doel moet zijn van onze ondersteuning. Dat is de basis van ons plan-van-aanpak, waarin we ook heldere tussenresultaten formuleren. Pas wanneer u zich volledig in ons voorstel kunt vinden en een akkoord geeft gaan we aan de slag met de realisatie van het opgestelde plan.

Wanneer u onze dienstverlening afneemt, krijgt u te maken met een team van ervaren professionals.  Wij geven u de beste adviezen en begeleiding die past bij uw situatie. Afhankelijk van uw wensen en situatie zetten we een losse consultant, projectmanager, verandermanager of een combinatie van deze expertise in. Zo bent u verzekerd van de benodigde expertise en ervaring.

Producten/diensten

  • Adviesbureau
  • Automatisering
  • Consultancy
  • Dienstverlening & service
  • Opleiding
  • Software

Contact

Van der Meijden
Management en advies

Stavorenweg 8
2803 PT Gouda
Tel: 085 – 130 67 37
E-mail: info@vdm-management.nl
Website: www.vdm-management.nl

Nieuws van/over Van der Meijden